OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Hovädzie líčka na červenom víne, slaninke a koreňovej zelenine so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľou (1,7) 9,50€

250g Listový šalát so zeleninou, granátovým jablkom, grilovaným syrom Halloumi, opečenými lieskovcami a jogurtovým dresingom s passion fruit, toast  (7,8)  9,50€

Pondelok

14.04.2025
Polievky:

1.

Karfiolová polievka so zeleninou a pažítkou, chlieb

 (1)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané kuracie prsia v syrovom cestíčku so zemiakovým pyré a majonézou z kyslých uhoriek

(1,3,7)

150g

B

Segedínsky guláš s parenou knedľou a jarnou cibuľkou

(1,3,7)

150g

C

Grilovaný hermelín marinovaný v bylinkách s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a brusnicami

(7)

120g

Utorok

15.04.2025
Polievky:

1.

Zemiakový krém s petržlenovou vňaťou, chrumkavou cibuľkou a krutónmi

(1,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Pečené vykostené morčacie stehno na julienne mrkve s kalerábom s ryžou a uhorkovým šalátom s kyslou smotanou

(7)

150g

B

Grilovaná bravčová panenka sous vide na omáčke z medvedieho cesnaku so štuchanými zemiakmi s jarnou cibuľkou, poľniček 8,30€

(1,7)

250g

C

Jablkovo-tvarohová žemľovka s malinami so zapečeným cukrovým snehom a jablkovo-škoricovým sirupom

(1,3,7)

250g

Streda

16.04.2025
Polievky:

1.

Francúzska polievka s pórikom, mušličkami a petržlenovou vňaťou

(1,3)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia plnené chorizom na chedarovej omáčke s varenými zemiakmi s pažítkou a pečenou kukuricou na masle

(1,7)

150g

B

Pomaly pečená bravčová krkovička špikovaná cesnakom s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou

(1,3)

150g

C

Grilovaná šťuka morská na pečenej zelenej špargle s hráškovo-zemiakovým pyré, prepusteným maslom a mladými klíčkami 8,30€

(4,7)

150g

Štvrtok

17.04.2025
Polievky:

1.

Kulajda s vajíčkom a kôprom, chlieb

(1,3,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané vykostené kuracie stehno obalené v cornflakes s pečenými zemiakmi s jarnou cibuľkou a domácou tatárskou omáčkou

(1,3,7)

150g

B

Dusené bravčové stehno špikované slaninou na paprike s maslovými haluškami a pažítkou

(1,3,7)

150g

C

Lasagne so špenátom, mozzarellou, vareným vajíčkom, nivovou omáčkou a rukolou

(1,3,7)

150g

Piatok

18.04.2025 - Štátny sviatok
Polievky:

1.

(3,6)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

(1,3,7)

150g

B

(1,3,7)

150g

C

 

(1,3,7)

250g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore