OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Počas obedového menu Telefónny kontakt 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Grilovaná bravčová panenka zabalená v pancette na krémovej omáčke z medvedieho cesnaku so zemiakovým pyré s pažítkou jarnými klíčkami (7) 8,90€
250g Grilovaný syr Halloumi na listovom šaláte so cherry paradajkami, reďkovkou, baby mrkvou, jarnou cibuľkou a malinovou zálievkou, toast (1,7) 8,90€
Pondelok
Polievky:
1.
Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované vykostené kuracie stehná na prírodnej omáčke s pečenou farebnou mrkvou s kalerábom, ryžou a uhorkovým šalátom
(7)
150g
B
Dusené bravčové líčka na slaninke a pive so zemiakovým pyré s medvedím cesnakom a jarnou cibuľkou
(1,7)
150g
C
Grilovaný oštiepok posypaný sezamom s baby zemiakmi s maslom, pažítkou a jogurtovým dipom
(7,11)
150g
Utorok
Polievky:
1.
Batátový krém s kokosovým mliekom a krutónmi
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia v horčicovom cestíčku s pečenými zemiakmi so slaninkou a pažítkovým dipom
(1,3,7,10)
150g
B
Sviečková na smotane s parenou knedľou a brusnicami 7,90€
(1,3,7,10)
150g
C
Penne all´Arrabbiata s grilovaným tofu, parmezánom, rukolou a bazalkovým pestom
(1,3,6,7)
250g
Streda
Polievky:
1.
Jarná hrášková polievka s údeným mäsom, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie supreme sous vide s thajským červeným curry so shitake hubami, jazmínovou ryžou a koriandrom
(6)
150g
B
Steak z bravčovej krkovičky marinovaný v cesnaku s cuketovým prívarkom a pečenou šalotkou
(1,7)
150g
C
Grilovaný pstruh plnený medvedím cesnakom s dusenou brokolicou na masle a zemiakovým pyré s kôprom 7,90€
(4,7)
150g
Štvrtok
Polievky:
1.
Šampiňónová polievka na kyslo, chlieb
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia plnené údeným karé a syrom Volovec s pečenými baby zemiakmi s jarnou cibuľkou a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Dusené hovädzie stehno na znojemský spôsob s ryžou a chrumkavou cibuľkou 7,90€
(1,10)
150g
C
Dusený listový špenát s volským okom a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou
(1,3,7)
250g
Piatok
Polievky:
1.
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
(1,3,7,8,10)
150g
B
(1,7)
150g
C
(1,3,7)
250g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej