OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Počas obedového menu Telefónny kontakt 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Medailóniky z bravčovej panenky sous vide na krémovej gaštanovej omáčke so zemiakovým pyré (1,7)  8,90€

250g Fettuccine s hríbovou omáčkou a strúhaným oštiepkom a jarnou cibuľkou (1,3,7)  8,90€

 

Pondelok

04.12.2023
Polievky:

1.

Špenátová polievka s vajíčkom a jarnou cibuľkou

(1,3,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia zapečené s cuketou, paradajkou a mozzarellou na parmezánovej omáčke s ryžou a listovým šalátikom s mrkvou

(1,7)

150g

B

Dusené bravčové kocky na bratislavský spôsob s maslovými haluškami

(1,3,7)

150g

C

Vyprážané zeleninové fašírky so syrom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a pažítkovým dipom 

(1,3,7)

150g

Utorok

05.12.2023
Polievky:

1.

Zemiakový krém s chrumkavou cibuľkou a krutónmi

(1,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané morčacie psia v cesnakovom cestíčku s opekanými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou

(1,3,7)

150g

B

Bravčový maďarský guláš s parenou knedľou

                    (1,3)

150g

C

Tekvicové halušky so syrovou omáčkou, grilovaným údeným tofu a rukolou 

(1,3,6,7)

300g

Streda

06.12.2023
Polievky:

1.

Šošovicová polievka s párkom, chlieb

(1,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Špíz z vykostených kuracích stehien s klobáskou, slaninou, paprikou a cibuľou so štuchanými zemiakmi s pórikom, kyslá uhorka

(7)

150g

B

Jelenie ragú na lesných hríboch so slovenskou ryžou a jarnou cibuľkou  7,90€

(1,3)

150g

C

Ryžový nákyp s ovocím, cukrovým snehom a jahodovým coulis

(3,7)

300g

Štvrtok

07.12.2023
Polievky:

1.

Fazuľová polievka na kyslo, chlieb

(1,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Pečené kuracie stehno zabalené v slanine na restovane čínskej kapuste s cesnakom s mrkvovou ryžou a pažítkou

(6)

150g

B

Dusené bravčové líčka na omáčke stroganov so zemiakovým pyré a jarnou cibuľkou

(1,7,10)

150g

C

Vyprážaný filet zo šťuky morskej v pivnom cestíčku s varenými baby zemiakmi s petržlenovou vňaťou a hráškovou majonézou  7,90€

(1,3,4,7)

150g

Piatok

08.12.2023
Polievky:

1.

Paradajková polievka s parmezánom a bazalkovým pestom

(7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané kuracie prsia marinované v bielom jogurte s pečenými baby zemiakmi s cibuľkou a bbq dipom

(1,3,7)

150g

B

Pečený moravský vrabec s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou

(1,3)

150g

C

Soba rezance so zeleninou, tofu, vajíčkom, teryaky omáčkou, opečeným sezamom a koriandrom 

(1,3,6,11)

300g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore