OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Počas obedového menu Telefónny kontakt 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Medailóniky z bravčovej panenky sous vide na krémovej gaštanovej omáčke so zemiakovým pyré (1,7) 8,90€
250g Fettuccine s hríbovou omáčkou a strúhaným oštiepkom a jarnou cibuľkou (1,3,7) 8,90€
Pondelok
Polievky:
1.
Špenátová polievka s vajíčkom a jarnou cibuľkou
(1,3,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia zapečené s cuketou, paradajkou a mozzarellou na parmezánovej omáčke s ryžou a listovým šalátikom s mrkvou
(1,7)
150g
B
Dusené bravčové kocky na bratislavský spôsob s maslovými haluškami
(1,3,7)
150g
C
Vyprážané zeleninové fašírky so syrom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a pažítkovým dipom
(1,3,7)
150g
Utorok
Polievky:
1.
Zemiakový krém s chrumkavou cibuľkou a krutónmi
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané morčacie psia v cesnakovom cestíčku s opekanými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Bravčový maďarský guláš s parenou knedľou
(1,3)
150g
C
Tekvicové halušky so syrovou omáčkou, grilovaným údeným tofu a rukolou
(1,3,6,7)
300g
Streda
Polievky:
1.
Šošovicová polievka s párkom, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Špíz z vykostených kuracích stehien s klobáskou, slaninou, paprikou a cibuľou so štuchanými zemiakmi s pórikom, kyslá uhorka
(7)
150g
B
Jelenie ragú na lesných hríboch so slovenskou ryžou a jarnou cibuľkou 7,90€
(1,3)
150g
C
Ryžový nákyp s ovocím, cukrovým snehom a jahodovým coulis
(3,7)
300g
Štvrtok
Polievky:
1.
Fazuľová polievka na kyslo, chlieb
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Pečené kuracie stehno zabalené v slanine na restovane čínskej kapuste s cesnakom s mrkvovou ryžou a pažítkou
(6)
150g
B
Dusené bravčové líčka na omáčke stroganov so zemiakovým pyré a jarnou cibuľkou
(1,7,10)
150g
C
Vyprážaný filet zo šťuky morskej v pivnom cestíčku s varenými baby zemiakmi s petržlenovou vňaťou a hráškovou majonézou 7,90€
(1,3,4,7)
150g
Piatok
Polievky:
1.
Paradajková polievka s parmezánom a bazalkovým pestom
(7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia marinované v bielom jogurte s pečenými baby zemiakmi s cibuľkou a bbq dipom
(1,3,7)
150g
B
Pečený moravský vrabec s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou
(1,3)
150g
C
Soba rezance so zeleninou, tofu, vajíčkom, teryaky omáčkou, opečeným sezamom a koriandrom
(1,3,6,11)
300g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej