OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Grilovaná bravčová panenka zabalená v Schwarzwaldskej šunke na krémovej slaninkovej omáčke so zemiakovým pyré s pažítkou a mladými klíčkami  (1,7) 9,50€

250g Poke bowl s jazmínovou ryžou, žltou mrkvou, edamame fazuľou, avokádom, marinovaným tofu, mungo klíčkami, reďkovkou, mangovou majonézou s limetkou a opečeným sezamom  (3,6,11)  9,50€

 

Pondelok

13.01.2025
Polievky:

1.

Hŕstková polievka s koreňovou zeleninou a pažítkou, chlieb

 (1)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia s pórikom, syrom a slaninkou na prírodnej omáčke so zemiakovým pyré a listovým šalátom so cherry paradajkami

(7)

150g

B

Chilli con Carne s basmati ryžou, kyslou smotanou a koriandrom

(7)

150g

C

Hlivový perkelt s maslovými haluškami a jarnou cibuľkou 

(1,3,7)

250g

Utorok

14.01.2025
Polievky:

1.

Mrkvovo-syrový krém s baby mozzarellou, krutónmi a petržlenovou vňaťou

(1,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie supreme na indickej curry omáčke s karfiolom a kokosovým mliekom s ryžou a jarnou cibuľkou

(6)

150g

B

Dusené hovädzie medailóniky na šťave s volským okom, tarhoňou so slaninou a chrumkavou cibuľkou 8,30€

(1,3)

150g

C

Vyprážané brokolicové fašírky s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a tzatziky dipom

(1,3,7)

150g

Streda

15.01.2025
Polievky:

1.

Kelová polievka s klobáskou a pažítkou, chlieb

(1)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané vykostené kuracie stehno v šunkovom cestíčku s pečenými baby zemiakmi a bbq dipom

(1,3,7)

150g

B

Dusené bravčové líčka na cesnaku s bryndzovými haluškami a jarnou cibuľkou

(1,3,7)

150g

C

Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom s mascarpone a lotusovou posýpkou 

(1,3,7)

250g

Štvrtok

16.01.2025
Polievky:

1.

Fazuľová polievka na kyslo, chlieb

(1,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Pečené horné kuracie stehná s pečienkovým nákypom s petržlenovou vňaťou, ryžou a cviklovým šalátom

(1,3,7)

150g

B

Steak z bravčovej krkovičky na horčicovej omáčke s kyslou uhorkou, štuchanými zemiakmi a grilovanou červenou cibuľkou

(1,10)

150g

C

Grilovaná sviečková z tresky tmavej s pečenou tekvicou Hokkaido s pomarančom, zelerovým pyré a mladými klíčkami 8,30€

(4,7)

150g

Piatok

17.01.2025
Polievky:

1.

Krém z pečenej papriky a paradajok s parmezánom

(7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané kuracie prsia plnené údenou krkovičkou a údeným syrom s opekanými zemiakmi s cibuľou a domácou tatárskou omáčkou

(1,3,7)

150g

B

Grilované kačacie prsia sous vide na čučoriedkovej omáčke s opečeným zemiakovým knedlíkom a mladými klíčkami 8,30€

(1,3,7)

150g

C

Penne s krémovou omáčkou s robi mäsom a šampiňónmi Portobello, pažítkou a chrumkavou cibuľkou

(1,3,7)

250g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore