OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,50€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 1,80€. Cena hlavného jedla 5,50€.
Cena komplet menu ryba 7,50€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,50€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
Telefónny kontakt 0948 617 053.
Pondelok
Polievky:
1.
Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené slaninou, cibuľkou a oštiepkom na prírodnej omáčke s varenými zemiakmi a listovým šalátikom so zeleninou
(7)
150g
B
Bravčový maďarský paprikáš s maslovými haluškami s pažítkou
(1,3,7)
150g
C
Grilované marinované tofu so julienne zeleninou, thajskou kari omáčkou a polentou s kokosovým mliekom
(6)
300g
Utorok
Polievky:
1.
Zelerový krém s jablkami a kari, krutóny
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Stroganoff z vykostených morčacích stehien so šampiňónmi, kyslou uhorkou a hráškovou ryžou
(1,7)
150g
B
Grilovaná bravčová panenka sous vide na omáčke zo sušených sliviek a koňaku so štuchanými zemiakmi s jarnou cibuľkou, polniček
(6,7)
150g
C
Krémové šafranové risotto so cherry paradajkami, parmezánom, grilovaným tempehom a rukolou
(7)
300g
Streda
Polievky:
1.
Fazuľová polievka s koreňovou zeleninou a klobáskou, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie supreme zabalené v prosciutte s maslovo-pažítkovou omáčkou, zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom
(7)
150g
B
Konfitované kačacie stehno s dusenou čerenou kapustou na frankove a opečenými šúľancami na kačacej masti
(1,3)
150g
C
Viedenská parená buchta plnená slivkovým džemom s vanilkovým krémom , horúcim maslom a makom
(1,3,7)
300g
Štvrtok
Polievky:
1.
Lusková polievka na kyslo, chlieb
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Kuracie soté z vykostených kuracích stehien so zeleninou so zemiakovou plackou s cesnakom a strúhaným syrom
(1,3,7)
150g
B
150g Dusené bravčové líčka na hrášku a domácej slanine so slovenskou ryžou a chrumkavou cibuľkou
(1)
150g
C
Grilovaný filet zo šťuky morskej s restovanými mladými hráškovými luskami na cesnaku so šalotkovým couscousom 7,50€
(1,4,7)
160g
Piatok
Polievky:
1.
Jarná zeleninová polievka s mrveničkou
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia plnené červenou paprikou a syrom s opekanými baby zemiakmi na cibuľke a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Pečená bravčová roláda na cesnaku so zeleninovou ryžou a kyslou uhorkou
(7)
150g
C
Dusené robi mäso s arašidovou omáčkou, fava fazuľkami, jazmínovou ryžou a koriandrom
(1,5)
300g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej