OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Hovädzie líčka na červenom víne, slaninke a koreňovej zelenine so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľou (1,7) 9,50€
250g Listový šalát so zeleninou, granátovým jablkom, grilovaným syrom Halloumi, opečenými lieskovcami a jogurtovým dresingom s passion fruit, toast (7,8) 9,50€
Pondelok
Polievky:
1.
Karfiolová polievka so zeleninou a pažítkou, chlieb
(1)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia v syrovom cestíčku so zemiakovým pyré a majonézou z kyslých uhoriek
(1,3,7)
150g
B
Segedínsky guláš s parenou knedľou a jarnou cibuľkou
(1,3,7)
150g
C
Grilovaný hermelín marinovaný v bylinkách s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a brusnicami
(7)
120g
Utorok
Polievky:
1.
Zemiakový krém s petržlenovou vňaťou, chrumkavou cibuľkou a krutónmi
(1,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Pečené vykostené morčacie stehno na julienne mrkve s kalerábom s ryžou a uhorkovým šalátom s kyslou smotanou
(7)
150g
B
Grilovaná bravčová panenka sous vide na omáčke z medvedieho cesnaku so štuchanými zemiakmi s jarnou cibuľkou, poľniček 8,30€
(1,7)
250g
C
Jablkovo-tvarohová žemľovka s malinami so zapečeným cukrovým snehom a jablkovo-škoricovým sirupom
(1,3,7)
250g
Streda
Polievky:
1.
Francúzska polievka s pórikom, mušličkami a petržlenovou vňaťou
(1,3)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené chorizom na chedarovej omáčke s varenými zemiakmi s pažítkou a pečenou kukuricou na masle
(1,7)
150g
B
Pomaly pečená bravčová krkovička špikovaná cesnakom s dusenou kyslou kapustou a parenou knedľou
(1,3)
150g
C
Grilovaná šťuka morská na pečenej zelenej špargle s hráškovo-zemiakovým pyré, prepusteným maslom a mladými klíčkami 8,30€
(4,7)
150g
Štvrtok
Polievky:
1.
Kulajda s vajíčkom a kôprom, chlieb
(1,3,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané vykostené kuracie stehno obalené v cornflakes s pečenými zemiakmi s jarnou cibuľkou a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Dusené bravčové stehno špikované slaninou na paprike s maslovými haluškami a pažítkou
(1,3,7)
150g
C
Lasagne so špenátom, mozzarellou, vareným vajíčkom, nivovou omáčkou a rukolou
(1,3,7)
150g
Piatok
Polievky:
1.
(3,6)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
(1,3,7)
150g
B
(1,3,7)
150g
C
(1,3,7)
250g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej