OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
Telefónny kontakt 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
300g/130g Farebný listový šalát so zeleninou, grilovanými plátkami z bravčovej panenky a balkánskym syrom, toast (1,7) 8,90€
100g Vyprážaná parenica s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a majonézou z medvedieho cesnaku (1,3,7) 8,90€ 8,90€
Pondelok
Polievky:
1.
Karfiolová polievka s koreňovou zeleninou a zemiakmi, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené julienn koreňovou zeleninou a syrom na prírodnej omáčke s ryžou a uhorkovým šalátom
(7)
150g
B
Steak z bravčovej krkovičky marinovaný v cesnaku s restovanými hráškovými luskami na masle a zemiakovým pyré
(1,7)
150g
C
Hlivový guláš s vegan haluškami
(1)
300g
Utorok
Polievky:
1.
Zelerový krém s kari korením a krutónmi
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie supreme zabalené v slanine na krémovej omáčke z medvedieho cesnaku s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou
(1,7)
150g
B
Pečená bravčová sekaná s vareným vajíčkom a šošovicovým prívarkom so zemiakmi, chlieb
(1,3,7)
150g
C
Mac Cheese (cestoviny) s chedarovou omáčkou, údeným tofu, jarnou cibuľkou a klíčkami
(1,3,6,7)
300g
Streda
Polievky:
1.
Kapustová polievka s klobáskou, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Indické maslové kura z vykostených kuracích stehien so zeleninou, jazmínovou ryžou a koriandrom
(7)
150g
B
Hovädzia sviečková na smotane s parenou knedľou a brusnicami
(1,3,7,10)
150g
C
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a opečenými mandľovými lupienkami
(1,3,7,8)
300g
Štvrtok
Polievky:
1.
Šampiňónová polievka na kyslo, chlieb
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Pečené kuracie stehno ala bažant podliate svetlým pivom so slaninkou a slovenskou ryžou
(1)
150g
B
Obrátený bravčový rezeň s oštiepkom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a kyslou uhorkou
(1,3,7)
150g
C
Grilovaný filet zo pstruha potočného plnený pórikom na bielom víne s grilovanou baby mrkvou a hráškovo-zemiakovým pyré 7,90€
(4,7)
150g
Piatok
Polievky:
1.
Francúzska zeleninová polievka s mušličkami
(1,3,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie prsia plnené údenou krkovičkou a syrom s opekanými zemiakmi s cibuľkou a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Dusený hovädzí tokáň na lesných hríboch s tarhoňou s medvedím cesnakom
(1,3)
150g
C
Robi mäso so zeleninou v zemiakovej placke so strúhaným syrom a jarnou cibuľkou
(1,3,7)
300g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej