OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Grilovaná bravčová panenka na slivkovo-slaninkovej omáčke s opečenými zemiakovými šúľancami (1,3,7) 8,90€

250g Listový šalát so cherry paradajkami, reďkovkou, špargľou, grilovaným kozím syrom a citrónovo-balzamikovou zálievkou, toast (1,7) 8,90€

 

Pondelok

20.05.2024
Polievky:

1.

Hríbová polievka s koreňovou zeleninou a mrveničkou

(1,3,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia plnené chedarom, chorizom a julienne paprikou s kukuricou na prírodnej omáčke s basmati ryžou a pažítkou

(7)

150g

B

Bravčový steak na spôsob Stroganov so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľku

(1,7)

150g

C

Špenátové halušky so syrovou omáčkou, grilovaným údeným tofu, polniček

 

(1,3,6,7)

250g

Utorok

21.05.2024
Polievky:

1.

Cesnakový krém so smaženým hráškom a pažítkou

(1,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Wok z vykostených kuracích stehien so zeleninou, teryaky omáčkou, ryžovými rezancami a koriandrom 

(4,6)

150g

B

Španielsky vtáčik s ryžou a jarnou cibuľkou 7,90€

               (1,3,10)

150g

C

Vyprážaný karfiol obalený v strúhanke so sezamom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a domácou tatárskou omáčkou 

(1,3,7,11)

150g

Streda

22.05.2024
Polievky:

1.

Gulášová polievka, chlieb

(1,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Katsu Curry s vyprážaným kuracím mäsom, curry omáčkou, jazmínovou ryžou a koriandrom

(1)

150g

B

Grilované medailóniky z bravčovej panenky na gorgonzolovej omáčke s pučenými zemiakmi s pažítkou a mladými klíčkami 7,90€

(1,7)

150g

C

Zapečené palacinky s tvarohom a vanilkovým krémom preliate malinovým coulis 

(1,3,7)

250g

Štvrtok

23.05.2024
Polievky:

1.

Zemiaková polievka na kyslo s vareným vajíčkom, chlieb

(1,3,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Pečené kuracie stehno marinované v bbq omáčke s tlačenými zemiakmi so slaninkou a kapustovo-kalerábovým šalátom

()

150g

B

Grilovaný steak z bravčovej krkovičky s kapustovými strapačkami, cesnakovým demi glace a chrumkavou cibuľkou

(1,3,7)

150g

C

Grilovaný pstruh potočný plnený pórikom na pečených cherry paradajkách s kukuričnou polentou s parmezánom 7,90€

(4,7)

150g

Piatok

24.05.2024
Polievky:

1.

Toskánska fazuľová polievka so sedanom

(9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané vykostené kuracie stehná obalené v strúhanke z kukuričných nachos s ryžou a uhorkovými tzatzikami

(1,3,7)

150g

B

Pečené mäsité bravčové rebierka potreté horčicou s varenými zemiakmi s pažítkou a čalamádou

(7,10)

150g

C

Dusené robi mäso so sírovcom, tarhoňou s koreňovou zeleninou a jarnou cibuľkou

(1)

250g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore