OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Hovädzie líčka na červenom víne, slaninke a koreňovej zelenine so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľou (1,7) 9,50€

250g Listový šalát so zeleninou, granátovým jablkom, grilovaným syrom Halloumi, opečenými lieskovcami a jogurtovým dresingom s passion fruit, toast  (7,8)  9,50€

Pondelok

28.04.2025
Polievky:

1.

Hlivová polievka s koreňovou zeleninou, zemiakmi a petržlenovou vňaťou, chlieb

 (1)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Trhané marinované kuracie stehno s thajskou žltou curry omáčkou so julienne zeleninou, opečeným sezamom a koriandrom

(6,10)

150g

B

Obrátený bravčový rezeň z krkovičky s oštiepkom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a domácou čalamádou

(1,3,7)

150g

C

Prívarok z bielej fazule s grilovaným údeným tofu, jarnou cibuľkou a kváskovým chlebom

(1,6,7)

250g

Utorok

29.04.2025
Polievky:

1.

Brokolicový krém s pažítkou a krutónmi

(1,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané kuracie pečienky v panko strúhanke so štuchanými zemiakmi so šalotkou a majonézou z kyslej uhorky a kápie

(1,3,7)

150g

B

Grilovaná bravčová panenka sous vide na prírodnej omáčke s krémovým cuketovým risotto s parmezánom a mladými klíčkami  8,30€

(7)

150g

C

Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, jahodami a lotusovou posýpkou

(1,3,7)

250g

Streda

30.04.2025
Polievky:

1.

Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou, pečeňovými knedlíkmi a petržlenovou vňaťou

(1,3)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia plnené slaninou a syrom na krémovej omáčke z pečenej zaúdenej papriky s varenými zemiakmi s medvedím cesnakom a paradajkovým šalátom s červenou cibuľou

(1,7)

150g

B

Chilli Con Carne s kukuricou, čiernou fazuľou, basmati ryžou, kyslou smotanou a chrumkavou cibuľkou

(7)

150g

C

Grilovaný filet z divokého lososa na listovom špenáte s cesnakom a sušenými paradajkami s tekvicovým pyré a reďkovkovými klíčkami 

(4,7)

150g

Štvrtok

01.05.2025 - Štátny sviatok
Polievky:

1.

(1,7)

0,33l

2.

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

()

180g

B

(1,7)

250g

C

 8,30€

(4,10)

150g

Piatok

02.05.2025
Polievky:

1.

Polievka na kyslo zo strakatej fazule s pažítkou, chlieb

(1,7)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážané vykostené kuracie stehná marinované v bielom jogurte s grilovanými zemiakmi s argentínskym korením a domácou tatárskou omáčkou

(1,3,7)

150g

B

Dusené rezančeky z bravčového stehna na lesných hríboch so zemiakovými plackami a jarnou cibuľkou

(1,3)

150g

C

Dusené robi mäso na karfiole, mladej mrkve a póriku s fettuccine, strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou

(1,3,7)

250g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore