OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 7,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,50€. Cena hlavného jedla 6,30€.
Cena komplet menu ryba/ hovädzina 8,30€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba/ hovädzina 7,30€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Telefonické objednávky na obedové menu prijímame v čase od 09:00 – 11:30 hod na tel. čísle 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Hovädzie líčka na červenom víne, slaninke a koreňovej zelenine so zemiakovým pyré a chrumkavou cibuľou (1,7) 9,50€
250g Listový šalát so zeleninou, granátovým jablkom, grilovaným syrom Halloumi, opečenými lieskovcami a jogurtovým dresingom s passion fruit, toast (7,8) 9,50€
Pondelok
Polievky:
1.
Hlivová polievka s koreňovou zeleninou, zemiakmi a petržlenovou vňaťou, chlieb
(1)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Trhané marinované kuracie stehno s thajskou žltou curry omáčkou so julienne zeleninou, opečeným sezamom a koriandrom
(6,10)
150g
B
Obrátený bravčový rezeň z krkovičky s oštiepkom s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a domácou čalamádou
(1,3,7)
150g
C
Prívarok z bielej fazule s grilovaným údeným tofu, jarnou cibuľkou a kváskovým chlebom
(1,6,7)
250g
Utorok
Polievky:
1.
Brokolicový krém s pažítkou a krutónmi
(1,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané kuracie pečienky v panko strúhanke so štuchanými zemiakmi so šalotkou a majonézou z kyslej uhorky a kápie
(1,3,7)
150g
B
Grilovaná bravčová panenka sous vide na prírodnej omáčke s krémovým cuketovým risotto s parmezánom a mladými klíčkami 8,30€
(7)
150g
C
Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, jahodami a lotusovou posýpkou
(1,3,7)
250g
Streda
Polievky:
1.
Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou, pečeňovými knedlíkmi a petržlenovou vňaťou
(1,3)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené slaninou a syrom na krémovej omáčke z pečenej zaúdenej papriky s varenými zemiakmi s medvedím cesnakom a paradajkovým šalátom s červenou cibuľou
(1,7)
150g
B
Chilli Con Carne s kukuricou, čiernou fazuľou, basmati ryžou, kyslou smotanou a chrumkavou cibuľkou
(7)
150g
C
Grilovaný filet z divokého lososa na listovom špenáte s cesnakom a sušenými paradajkami s tekvicovým pyré a reďkovkovými klíčkami
(4,7)
150g
Štvrtok
Polievky:
1.
(1,7)
0,33l
2.
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
()
180g
B
(1,7)
250g
C
8,30€
(4,10)
150g
Piatok
Polievky:
1.
Polievka na kyslo zo strakatej fazule s pažítkou, chlieb
(1,7)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážané vykostené kuracie stehná marinované v bielom jogurte s grilovanými zemiakmi s argentínskym korením a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Dusené rezančeky z bravčového stehna na lesných hríboch so zemiakovými plackami a jarnou cibuľkou
(1,3)
150g
C
Dusené robi mäso na karfiole, mladej mrkve a póriku s fettuccine, strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou
(1,3,7)
250g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej