OBEDOVÉ MENU
Bistro Kinečko » Obedové menu
Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€. Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€. Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.
V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.
Počas obedového menu Telefónny kontakt 0948 617 053.
Špeciálna denná ponuka:
150g Grilovaná bravčová panenka zabalená v pancette na krémovej omáčke z medvedieho cesnaku so zemiakovým pyré s pažítkou jarnými klíčkami (7) 8,90€
250g Grilovaný syr Halloumi na listovom šaláte so cherry paradajkami, reďkovkou, baby mrkvou, jarnou cibuľkou a malinovou zálievkou, toast (1,7) 8,90€
Pondelok
Polievky:
1.
Kelová polievka so zemiakmi, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované kuracie prsia plnené prosciuttom a mozzarellou na prírodnej omáčke so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom
(7)
150g
B
Bravčové ragú na hrášku a baby mrkve so slovenskou ryžou
(1,3)
150g
C
Vyprážané brokolicové fašírky obalené v strúhanke so sezamom s varenými zemiakmi s pažítkou a dipom z medvedieho cesnaku
(1,3,7,11)
150g
Utorok
Polievky:
1.
Zelerový krém s jabĺčkami, curry korením a kokosovým mliekom, krutóny
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilované morčacie prsia sous vide na pórkovo-slaninkovej omáčke s ryžou a kapustovým šalátom s kukuricou
(1,7)
150g
B
Grilovaná bravčová panenka na omáčke zo zeleného korenia s koňakom, štuchanými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a mladými klíčkami 7,90€
(7)
150g
C
Cuketové krémové risotto s grilovaným kozím syrom a rukolou
(7)
250g
Streda
Polievky:
1.
Gulášová polievka, chlieb
(1,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Grilovaný kurací Satay s arašidovou omáčkou, jazmínovou ryžou s farebnou mrkvou a opečeným sezamom
(4,5,6,11)
150g
B
Vyprážaný bravčový rezeň v oštiepkovom cestíčku s pečenými baby zemiakmi s cibuľkou a dipom z pečenej cibule
(1,3,7)
150g
C
Parená buchta plnená slivkovým džemom s horúcim maslom, vanilkovým krémom s vaječným likérom a makom
(1,3,7)
250g
Štvrtok
Polievky:
1.
Šošovicová polievka na kyslo, chlieb
(1,7,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Pečené kura na julienne koreňovej zelenine s hráškovou ryžou a domácim jablkovým kompótom
()
150g
B
Maďarský bravčový perkelt s maslovými haluškami s pažítkou a chrumkavou cibuľkou
(1,3,7)
150g
C
Grilovaný filet zo šťuky morskej marinovaný v horčici na restovanom ružičkovom keli na masle a cesnaku s hráškovým pyré a mladými klíčkami 7,90€
(4,7)
150g
Piatok
Polievky:
1.
Jarná zeleninová polievka s mrveničkou
(1,3,9)
0,33l
2.
Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi
(1,3,9)
0,33l
Hlavné jedlá:
A
Vyprážaný kurací rezeň plnený kapiou a syrom s opekanými zemiakmi so slaninou a domácou tatárskou omáčkou
(1,3,7)
150g
B
Hovädzie dusené stehno s kôprovou omáčkou a domácou knedľou 7,90€
(1,3,7)
150g
C
Indické zeleninové curry s robi mäsom, basmati ryžou a koriandrom
(1)
250g
-Vegeterián
-Vegán
-Bezlepkové
-Jemne pikantné
Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.
Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej