OBEDOVÉ MENU

Obedové menu sa podáva od 11:00 – 14:00 hod, alebo do vypredania zásob. Zmena menu vyhradená.
Cena komplet menu 6,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena polievky 2,20€. Cena hlavného jedla 5,90€.
Cena komplet menu ryba 7,90€ (polievka + hlavné jedlo). Cena hlavného jedla ryba 6,90€.
Menu Box komplet 0,90€Box polievka 0,40€. Box hlavné jedlo 0,50€Obaly na jedlo sú vyrobené z kompostovateľných materiálov.

V čase od 11:00 – 14:00 hod sa podáva obedové menu, ala carte začína po 14:00 hod.

Počas obedového menu Telefónny kontakt 0948 617 053.

Špeciálna denná ponuka:

150g Grilovaná bravčová panenka zabalená v pancette na krémovej omáčke z medvedieho cesnaku so zemiakovým pyré s pažítkou jarnými klíčkami (7) 8,90€

250g Grilovaný syr Halloumi na listovom šaláte so cherry paradajkami, reďkovkou, baby mrkvou, jarnou cibuľkou a malinovou zálievkou, toast (1,7) 8,90€

 

 

Pondelok

22.04.2024
Polievky:

1.

Kelová polievka so zemiakmi, chlieb

(1,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované kuracie prsia plnené prosciuttom a mozzarellou na prírodnej omáčke so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom

(7)

150g

B

Bravčové ragú na hrášku a baby mrkve so slovenskou ryžou

(1,3)

150g

C

Vyprážané brokolicové fašírky obalené v strúhanke so sezamom s varenými zemiakmi s pažítkou a dipom z medvedieho cesnaku

(1,3,7,11)

150g

Utorok

23.04.2024
Polievky:

1.

Zelerový krém s jabĺčkami, curry korením a kokosovým mliekom, krutóny

(1,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilované morčacie prsia sous vide na pórkovo-slaninkovej omáčke s ryžou a kapustovým šalátom s kukuricou

(1,7)

150g

B

Grilovaná bravčová panenka na omáčke zo zeleného korenia s koňakom, štuchanými zemiakmi s petržlenovou vňaťou a mladými klíčkami  7,90€ 

                      (7)

150g

C

Cuketové krémové risotto s grilovaným kozím syrom a rukolou

(7)

250g

Streda

24.04.2024
Polievky:

1.

Gulášová polievka, chlieb

(1,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Grilovaný kurací Satay s arašidovou omáčkou, jazmínovou ryžou s farebnou mrkvou a opečeným sezamom

(4,5,6,11)

150g

B

Vyprážaný bravčový rezeň v oštiepkovom cestíčku s pečenými baby zemiakmi s cibuľkou a dipom z pečenej cibule

(1,3,7)

150g

C

Parená buchta plnená slivkovým džemom s horúcim maslom, vanilkovým krémom s vaječným likérom a makom

(1,3,7)

250g

Štvrtok

25.04.2024
Polievky:

1.

Šošovicová polievka na kyslo, chlieb

(1,7,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Pečené kura na julienne koreňovej zelenine s hráškovou ryžou a domácim jablkovým kompótom

()

150g

B

Maďarský bravčový perkelt s maslovými haluškami s pažítkou a chrumkavou cibuľkou

(1,3,7)

150g

C

Grilovaný filet zo šťuky morskej marinovaný v horčici na restovanom ružičkovom keli na masle a cesnaku s hráškovým pyré a mladými klíčkami 7,90€

(4,7)

150g

Piatok

26.04.2024
Polievky:

1.

Jarná zeleninová polievka s mrveničkou 

(1,3,9)

0,33l

2.

Slepačí vývar s mäskom, koreňovou zeleninou a slížikmi

(1,3,9)

0,33l

Hlavné jedlá:

A

Vyprážaný kurací rezeň plnený kapiou a syrom s opekanými zemiakmi so slaninou a domácou tatárskou omáčkou

(1,3,7)

150g

B

Hovädzie dusené stehno s kôprovou omáčkou a domácou knedľou 7,90€

(1,3,7)

150g

C

Indické zeleninové curry s robi mäsom, basmati ryžou a koriandrom

(1)

250g

 -Vegeterián
 -Vegán
 -Bezlepkové
 -Jemne pikantné

Váha mäsa: Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Pôvod mäsa: Slovensko, Rakúsko, Maďarsko.

Alergény podľa § 9 Zákona NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v platnom znení, výnos MP SR a MZ SR č. 1187/2004-100, ktorým sa vydáva 2. hlava Potravinového kódexu SR (aktualizované výnosom č.1761/2005-100, aktualizované výnosom č.3069/2005-100, aktualizované výnosom č.3493/2005-100, aktualizované výnosom č.2319/2007-100) :

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,
para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej

Návrat hore